За нас

Екипът на KalaFactory е специализиран в областта на Интернет технологиите и уеб дизайна. Ние се занимаваме се с проектиране, изграждане и изработка на уеб сайтове, уеб дизайн, дизайн и изработка на лога, SEO Оптимизация и популяризирането на уеб сайтове, Редизайн на съществуващи уеб сайтове, дизайн и изработка на рекламни анимирани и статични банери.

Ние сме мотивирани, компетентни и постоянно следим уеб стандартите и последните тенденции в уеб дизайна за да можем да подобрим нашите услуги и да изграждаме уникални и ефективни уеб решения за Вас и Вашият бизнес. Всеки продукт, който изработваме е съобразен със Вашите индивидуални виждания, а концепцията и визията се основават на креативността и иноваторските решения на нашият екип от уеб специалисти.

Нашият екип от дизайнери, програмисти и SEO специалисти се състои от амбициозни, мотивирани и опитни специалисти в областта на уеб дизайна, програмирането, SEO Оптимизацията и графичният дизайн. За тях всеки един проект е ново предизвикателство и те се стремят да дадат всичко от себе си, за да превърнат Вашата идея в реалност.

Държим на коректността и точните взаимоотношения, всяка цена е по договаряне и всеки срок задължително спазен. Стремим се да излезем от стандартите, и да следваме Вашите индивидуални виждания.

Независимо дали искате изработка на малък презентационен уеб сайт или голям фирмен уеб сайт каталог, за KalaFactory всеки отделен проект е предизвикателство и подхождаме към него отговорно и професионално. Ние анализираме идеите на нашите клиенти и се стремим да им предложим най-доброто възможно за тях решение (уеб дизайн, изработка на сайт, SEO Оптимизация и избор на платформа), за да имат качествен уеб сайт с уникален уеб дизайн.

Качествената изработка на уеб сайт изисква уникален уеб дизайн – функционален, привлекателен и красив, изграден върху добра идея за уеб дизайн, имащ функционалност, съобразена с нуждите на Вашите клиенти и потребители.

Свържете се с нас

  • office@kalafactory.net
  • "> 087 7 51 54 64 (всики ден от 9 до 17 ч.)

Направете запитване!